Kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységünk

 

 

Kifejezetten innovatív vállalkozás vagyunk, több éve számos területen végzünk kutatás-fejlesztést.

Ezek közül néhány:

 

Virtuális szerverszoba fejlesztésünk

A szolgáltatás túlmutat a technológiai sztenderddé vált virtuális szerverek alkalmazásán.

Integrálja az adatközponti- és telephelyi erőforrásokat, biztosítva a központilag menedzselt átjárhatóságot, adatbiztonságot, redundanciát.

A napi gyakorlatba átültetve, erre építve végezzük ügyfeleink számára a privát felhő és telephelyi infrastruktúra szolgáltatásunkat.

 

 

Egyrétegű internetes alkalmazásfejlesztő technológia

 

Egy biztonságos internetes alkalmazás fejlesztése három rétegben történik, melyek összehangolásának jelentős idő- és energiavonzata van, nem beszélve a megnövekedett hibalehetőségekről.

Kidolgoztunk egy új internetes alkalmazás-fejlesztési megoldást, mely segítségével – a három réteg megtartása mellett – mindvégig egyetlen rétegben történik a fejlesztés és az alkalmazás-menedzselés. Ennek köszönhetően drasztikusan felgyorsul a fejlesztés menete, növekszik az átláthatósága és csökken a hibalehetőség.

Ezen technológiára építve alakítottuk ki a hamarosan induló „Office0-24 üzleti logika építő platform” szolgáltatásunkat.

 

 

 

Magyar Kis- és középvállalkozások Informatikai Fejlesztési Programja (tanulmány)

 

A kutatás fejlesztési projekt célja volt a Magyarországon működő KKV-k informatikai helyzetéből kiindulva, egyfajta stratégiai program, fejlesztési lépéssorozat kialakítása.

A tanulmány számos hazai KKV informatikai dolgozóival, szakmai és felső vezetőivel történt személyes interjúk alapján készült. A fejlesztési program a vezetők által megfogalmazott igények és az informatikai szakmában jelenleg elérhető, lehetőség szerint legkorszerűbb technológiai megoldások figyelembevételével állítottuk össze.

A képen beltéri, szöveg, asztal látható

Automatikusan generált leírás

 

 

Mesterséges intelligencia „földi halandóknak”

 

Jelentős erőforrásokat fektetünk arra, hogy a vállalkozások, intézmények hogyan építhetik napi munkafolyamataikba a sokat emlegetett, „ijesztőnek” tűnő, misztikus, jelenleg csak a technológiai óriások által birtokolt mesterséges intelligenciát.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a vállalat, intézmény birtokon belül tudhassa és saját infrastruktúráján, privát felhőjében kelthesse életre az ezen technológia által elérhető, szinte határtalan lehetőségeket.

 

Már tudjuk, hogy a mesterséges intelligencia fejlesztés a következő években cégünk stratégiai üzletágává fog válni.

 

A képen szöveg, térkép látható

Automatikusan generált leírás

Valljuk, hogy az innováció nem csak a „korlátlan” lehetőségekkel bíró multinacionális vállalatok kiváltsága.

Hisszük, hogy ma is megvan a lehetősége, hogy egy hozzánk hasonló innovatív magyar vállalkozásban, de akár egy kis „garázscégben” született ötlet is világkarriert fusson be.

A lehető legszélesebb vállalkozói kör számára a kutatás-fejlesztésnek és az innovációnak hatalmas jelentősége és szerepe van a versenyképesség növelésében.

 

 

 

clip_image001

 

 

Ügyfél vélemények

"Nagyon tetszik a hozzáállásotok! Az, hogy magyarul beszéltek, értem, amit mondotok. Mióta veletek dolgozunk csak igényről, feladatról és megoldásról kell beszélnünk. El se hiszem, ha nem a saját bőrömön tapasztalom nap mint nap."

Kft. tulajdonos

 

"Végre nyugodtan alszom. Levettétek a gondot a vállamról.  Eddig minden apró problémával nekem kellett foglalkoznom. Most észre sem veszem, hogy akadnak gondok. A munkatársaim sem panaszkodnak, minden flottul megy."

cégvezető

 

"Őszinte leszek. Utálom az informatikusokat!

Azt éreztetik, hogy valami olyan csoda birtokában vannak, amihez egyszerű halandó hozzá nem férhet.

Mióta viszont veletek dolgozunk, nem az informatika áll a középpontban, hanem a feladatok és a megoldások. Semmi misztikum! Örülök, hogy tőletek kértünk segítséget, mert itt mindig minden rólunk szól!"

ügyvezető

 

 

 

 

 

xDataSafe Kft.

+36 36 780-842

+36 20 46-46-866

Eger, Nagy-Eged u. 35.

3300

info@xdatasafe.hu

 

xDataSafe Kft.

3300 Eger, Nagy-Eged u. 35.

+36  36 780-842               +36 20 46-46-866

info@xdatasafe.hu